Waarom

… je mij zou kunnen (moeten vind ik nogal opdringerig) inschakelen? Al weet ik wat ik kan, en vooral ook wat ik niet kan, het voelt wel ongemakkelijk om jezelf op te hemelen. Okay, een beetje dan. Wat ik heel vaak hoor van opdrachtgevers en wat een verbindende factor is in alle disciplines; dat ik snel snap wat de opdrachtgever wil, en in het verlengde daarvan, wat het publiek wil. De invulling daarvan is blijkbaar immer minimaal naar behoren, want anders word ik niet bij herhaling ingeschakeld. 😉

Het echte bewijs is de reeks aan tevreden opdrachtgevers in diverse disciplines. Voor wat betreft journalistieke producties zijn dat o.a. De Gelderlander, Misset Horeca, Misset Catering, Music Maker, Entree Magazine, en Hét Gemeentenieuws.

Als pr-man onder meer: De Buitenpoort, Juul Bodyfashion, Angelique Schmeinck Producties, Ondernemersvereniging Huissen, Automobielbedrijf Van Dalen, Herberg De Hoeve. Bruna Huissen en Dutch Valley.

Als dj: De Buitenpoort, Het Moment, Borrelzz, TLH Presents, ‘t Huessenaartje, ‘t Wijnhuys, Ondernemersvereniging Huissen, zorggroep Innoforte, Koeltrans, Peeze, Van Wijnen, RijnWaal Zorggroep en diverse regionale voetbalverenigingen.